Na Daniël ook Joël van Kaam langer in shirt FC Groningen

28 maart 2021, 12:43

De broers Van Kaam zijn de komende seizoenen nog te bewonderen in het shirt van FC Groningen. Nadat Daniël onlangs zijn contract bij de club verlengde, heeft ook Joël van Kaam een nieuwe verbintenis gesigneerd. De negentienjarige buitenspeler ligt nu tot medio 2024 vast.

De aanvaller heeft een nieuw, 3,5-jarig contract getekend bij Groningen, dat de verbintenis met terugwerkende kracht per 1 januari heeft laten ingaan. Van Kaam speelde tot dusver zes Eredivisie-wedstrijden bij Groningen, waarvan drie als basiskracht. Het vertrouwen in hem is groot, laat Mark-Jan Fledderus weten.

De technisch directeur is blij dat Van Kaam heeft bijgetekend. "Joël is een talentvolle jongen uit onze eigen opleiding en hij komt bovendien uit ons verzorgingsgebied. Wij willen heel graag jeugdig talent aan ons binden en het liefst uit onze eigen regio, dus we zijn heel blij met deze verlenging. Joël is een speler met hele goede fysieke voorwaarden; snelheid, power en atletisch vermogen. Dat koppelt hij aan voetbaltechnische kwaliteiten. Hij kan daarnaast met zijn manier van spelen op meerdere posities op de flank uit de voeten. In onze ogen bezit Joël alle eigenschappen die wij zoeken in onze strijdwijze en zijn voor hem alle voorwaarden aanwezig om zich de komende jaren verder te ontwikkelen en te groeien bij FC Groningen. Wij hebben heel veel vertrouwen in de toekomst samen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen