'Ten Hag voert gesprekken met geïnteresseerd Gladbach'

28 maart 2021, 11:29

Nu Xabi Alonso toch niet de nieuwe trainer van Borussia Mönchengladbach gaat worden, schakelt de Duitse topclub over naar alternatieven. De Bundesliga-club heeft de naam van Erik ten Hag zeer hoog op het lijstje staan. Volgens de regionale krant Rheinische Post voert de trainer van Ajax zelfs al gesprekken met Gladbach.

Xavi Alonso leek de de nieuwe trainer van de club te gaan worden, maar de ex-speler van onder meer Liverpool, Bayern München en Real Madrid koos vorige week voor een langer verblijf bij Real Sociedad. Alonso heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2022. Zijn vorige verbintenis liep komende zomer af. Reden voor Gladbach om nu verder te schakelen.

De succescoach van Ajax staat al langer in de belangstelling van de Duitsers, die momenteel op de teleurstellende tiende plaats in Duitsland staan. Afgelopen seizoen plaatste Gladbach zich nog voor de Champions League. Volgens de Rheinische Post is Ten Hag de voornaamste kandidaat om Marco Rose, die naar Borussia Dortmund vertrekt, op te volgen. BILD bracht eerder ook al naar buiten dat Gladbach interesse heeft in Ten Hag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen