Letse bondscoach: "Ontbrak de tegenstander niet aan kansen"

28 maart 2021, 09:20

Letland verloor zaterdag met 2-0 van Nederland, maar is desondanks niet geheel ontevreden. De voetbaldwerg liet zich niet naar de slachtbank leiden en kreeg af en toe zelf ook wat mogelijkheden. Bondscoach Dainis Kazakevi?s is dan ook niet ontevreden.

Na de wedstrijd in Amsterdam stond hij de pers te woord. "Het scenario van de wedstrijd was wat we vooraf hadden verwacht", sprak Kazakevi?s. "Het was belangrijk om goed georganiseerd te blijven in de verdediging, maar ook af en toe zelf gevaarlijk te zijn in de counter. We werden ook een paar keer gevaarlijk. Natuurlijk ontbrak het onze tegenstander niet aan kansen. We zijn teleurgesteld dat we in de counters niet gescoord hebben, maar over het algemeen kan ik de jongens complimenten geven voor hun inzet."

Kazakevi?s vond het dus niet gek dat zijn ploeg voornamelijk op eigen helft stond tegen het sterkere Oranje. "We wisten dat Nederland veel de bal zou hebben. Maar we wisten ook dat hun backs op zouden komen, waardoor er ruimte zou komen achter hun backs. We hebben dat voorbereid en zijn teleurgesteld dat we niet hebben gescoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen