Koopmeiners over gele kaart: "Daar heb ik geen flikker aan"

27 maart 2021, 23:34

Teun Koopmeiners baalt dat Jong Oranje in de slotfase twee punten liet liggen tegen Duitsland. De aanvoerder zag dat hij en zijn ploeggenoten weinig weggaven, maar toch genoegen moesten nemen met een puntje. Tot overmaat van ramp kreeg hij ook nog een gele kaart en mist hij de laatste groepswedstrijd tegen Hongarije.

"Dat is enorm klote", aldus Koopmeiners over zijn schorsing tegenover de NOS. "De kaart uit de eerste wedstrijd was terecht. Daar wilde ik een statement maken omdat er meer fit in ons spel moest. In deze wedstrijd wilde ik ook vechten, zeker tegen Duitsland. Bij deze overtreding deed ik helemaal niks. Hij trok mij juist naar beneden. De scheidsrechter gaf in de rust zelfs aan dat hij er spijt van had, maar daar heb ik geen flikker aan."

Koopmeiners vond dat Oranje een goede wedstrijd speelde, maar zichzelf uiteindelijk niet beloonde. "Ik sta hier met een vervelend gevoel omdat we hier meer uit hadden kunnen halen. In de eerste helft hadden wij de betere kansen en dan is het lekker om na rust alsnog op voorsprong te komen. Als je dan vlak voor tijd nog de gelijkmaker tegen krijgt, is dat natuurlijk heel zuur. Een gelijkspel is denk ik wel terecht, maar ik wilde hier weg met drie punten."

Jong Oranje staat na twee groepsduels op twee punten en moet winnen van Hongarije om uitzicht te houden op de volgende ronde. "Iedereen mag kritiek hebben, maar we hebben het goed gedaan in de kwalificatie. We hadden het deze twee wedstrijden ook anders willen zien. Op dit EK spelen heel veel goede teams. Het is echt niet zo dat we hier eventjes gemakkelijk de doelpunten gaan maken. We zitten er nog middenin en gaan met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen