Kluivert: "Het is echt treurig, maar we zijn er voor Lang"

27 maart 2021, 23:26   Bijgewerkt: 27 maart 2021, 23:32

Justin Kluivert leeft mee met Noa Lang, die zaterdag tijdens het EK-duel met Jong Duitsland uitviel met een ogenschijnlijk vervelende knieblessure. De 21-jarige aanvaller van Jong Oranje raakte geblesseerd na een botsing met teamgenoot Teun Koopmeiners en verliet in tranen het veld.

"Hij heeft erg last van zijn knie", vertelt Kluivert na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen de NOS. "Dat is echt zuur, niet alleen omdat hij een goede vriend van mij is. Hij komt hier om zichzelf te laten zien en dan is dit is alleen maar kut. Je kunt er weinig aan doen, het gebeurt in een seconde. Het is echt treurig, maar we zijn er voor hem. Het komt sowieso goed, het is een geweldige speler."

Jong Oranje stevende tegen Jong Duitsland af op een 0-1 zege en kreeg vlak voor tijd de gelijkmaker om de oren. "Ik ben allereerst trots op het team, we hebben er voor gevochten. We hebben heel weinig kansen weggegeven en uit de enige echt goede kans scoren zij. Dan zie je dat je tegen een team met veel kwaliteiten speelt."

Kluivert opende vlak na rust de score na een afgrijselijke blunder van doelman Finn Dahmen. "Dat is een kwaliteit. Ik zag dat hij op zijn beentjes stond te trillen, dus ik zette druk. Daar maakte ik gebruik van. Dat zijn de mooiste spitsengoals."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen