Berghuis trots als een pauw: "Dit is waar je voor werkt"

27 maart 2021, 21:10

Steven Berghuis maakte tegen Letland zijn eerste doelpunt als international. Met een typische Berghuis-goal opende de 29-jarige aanvaller de score in de Johan Cruijff ArenA. "Ik ben er enorm trots op", sprak Berghuis na afloop van de 2-0 zege bij de NOS.

Berghuis moest lang wachten op zijn eerste doelpunt voor het Nederlands elftal. In zijn 23ste interland was het eindelijk raak voor de Feyenoord-captain. "Of het een enorme opluchting is? Ja, natuurlijk. Dit is waar je voor werkt en het kwam er vandaag uit. Het was een schot waar je dagelijks op traint, dat wordt nu uitbetaald."

Oranje creëerde veel kansen tegen Letland, maar scoorde slechts twee keer. "Ik vond dat we een goede eerst helft speelden. Het is ongelooflijk dat je bij rust maar met 1-0 voor staat", aldus Berghuis, die genoot van de 5.000 fans in het stadion. "Het is ongelooflijk hoe lekker dat voelt, fantastisch om te zien. Het is een mooie ontwikkeling. Laten we hopen dat de wereld er een stuk beter uitziet in de komende jaren."

Lees ook: De Boer: "We moeten onszelf belonen met doelpunten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen