Dzyuba leidt Rusland naar tweede zege in WK-kwalificatiecylus

27 maart 2021, 16:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rusland heeft zaterdagmiddag ook zijn tweede wedstrijd in de WK-kwalificatiecyclus gewonnen. Na Malta werd ook Slovenië verslagen. Grote man aan Russische zijde was Artem Dzyuba, die in de 2-1 zege twee keer scoorde.

Rusland begon woensdag de WK-kwalificatie met een 1-3 overwinning op bezoek bij Malta. Dzyuba opende toen de score en brak zaterdag opnieuw de ban. Na een één-twee met Daniil Fomin in het vijandelijke strafschopgebied schoot de bonkige spits in minuut 26 de bal beheerst langs Atlético Madrid-doelman Jan Oblak.

Negen minuten later was Dzyuba wederom trefzeker. Nadat Aleksandr Golovin de bal op de lat schoot, sloeg de spits van Zenit St. Petersburg toe in de rebound. Ondanks dat hij twee verdedigers bij zich had, kwam hij als winnaar van de strijd. Amper een minuut later kwam Slovenië door een fraaie volley van Josip Ilicic terug tot 2-1, maar meer zat er niet in voor de Slovenen, die in de eerste wedstrijd stuntten tegen Kroatië (1-0).

Rusland komt dinsdag voor de derde keer deze interlandperiode in actie. Slowakije is dan de tegenstander. Slovenië neemt het dan op tegen Cyprus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen