Montenegro pakt tijdelijk koppositie in poule Oranje

27 maart 2021, 16:55

Montenegro is de kwalificatie voor het WK van 2022 uitstekend begonnen. Het won zaterdagmiddag met 3-1 van Gibraltar, nadat het eerder ook al te sterk was voor Letland. In dezelfde groep komt Nederland die tegenstanders deze week ook tegen; vanavond speelt het thuis tegen Letland en dinsdag gaat de ploeg op bezoek in Gibraltar.

Montenegro, dat toch al niet veel grote namen in de selectie heeft, begon zonder Stevan Jovetic. De aanvaller van AS Monaco was tegen Letland nog goed voor beide doelpunten, maar begon nu op de bank. Ook zonder hem kwam de ploeg tot scoren, bij rust ging het met 2-1 aan de leiding. Fatos Beqiraj scoorde op aangeven van oud-Vitesse-speler Uros Djurdjevic en Marko Simic zorgde voor de tweede treffer. Tussendoor benutte Reece Styche een strafschop namens Gibraltar.

Na rust - nu met Jovetic op het veld - volgde de 3-1 door Zarko Tomasevic. Het was echter toch weer Jovetic die voor de mooiste van de middag zorgde. Vanuit een onmogelijke hoek wist hij een vrije trap snoeihard toch binnen te schieten: 4-1. Montenegro heeft daarmee optimaal resultaat geboekt tegen de kleintjes uit de poule en kan zich nu gaan opmaken voor het echte werk; dinsdag wacht in eigen huis een wedstrijd tegen het Noorwegen van Erling Haaland en Martin Ødegaard. Gibraltar, dat na twee wedstrijden nog puntloos is, treft dan Oranje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen