Feyenoord ontkent berichten over afslaan 50 miljoen

27 maart 2021, 14:28

Feyenoord heeft met verbazing gereageerd op het bericht dat de club een financiële injectie van vijftig miljoen euro zou hebben afgeslagen. Voetbal International bracht vrijdag naar buiten dat de Rotterdamse miljardair Aat van Herk dat bedrag namens het consortium De Moderne Kuip (DMK) aan de club heeft aangeboden, maar Feyenoord zelf claimt van niks te weten. 

"De clubleiding van Feyenoord is verrast over de berichtgeving en voelt er weinig voor andermaal een spelletje welles-nietes te doen met de mensen achter DMK", reageerde een woordvoerder van Feyenoord tegenover het ANP. "Algemeen directeur Mark Koevermans heeft in elk geval nooit een presentatie gezien of ontvangen met een concept, laat staan een concreet plan aangaande een kapitaalinjectie van vijftig miljoen in de club inclusief naam en toenaam."

Daarmee weerlegde de club de claim dat Koevermans zelf bij de gesprekken aanwezig was. Voetbal International vertelde na gesprekken met een anonieme bron dat dat wel het geval was. "Fijn dat jullie bronnenonderzoek doen", werd de bron geciteerd. "Ik zat daar inderdaad bij en Feyenoord zei inderdaad nee tegen de vijftig miljoen van Van Herk. Ik keek dan ook raar op toen ik Koevermans van de week hoorde zeggen dat hij het plan niet kent. Hij zat er namelijk zelf bij."

Lees ook: Feyenoord weigert 'reddingsboei' van 50 miljoen euro

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen