Lang: "Twee EK's in een zomer, zou dat mooi zijn of niet?"

27 maart 2021, 09:13   Bijgewerkt: 27 maart 2021, 09:40

Noa Lang maakt bij Club Brugge een uitstekend seizoen door en is momenteel bij Jong Oranje een van de belangrijkste spelers. In gesprek met het Algemeen Dagblad blikt de aanvaller terug én vooruit, op ook het grote Oranje. "Twee EK's in een zomer, zou dat mooi zijn of niet?"

Het succesjaar van Lang begon in de zomer, toen hij de overstap maakte van Ajax naar Club Brugge. "Misschien zijn er mensen die denken dat ik bij Ajax alles stil had moeten ondergaan. Dat ik had moeten accepteren dat ik geen kans meer kreeg. Maar zo zit ik niet in elkaar", aldus Lang. "Het was geen vlucht naar Brugge, want ik kon voor vier jaar bijtekenen in Amsterdam. Vinden ze het bij Ajax vervelend als ik er steeds over begin? Nou, er wordt in interviews naar gevraagd. Dan geef ik antwoord."

Nu speelt Lang het jeugd-EK met Jong Oranje, waar hij een goede klik heeft met zijn ploeggenoten. Zo kent hij onder Mitchel Bakker al lange tijd. "Ik zat bij Mitchel in de klas. Dat was niet altijd leuk voor de dcoenten. Mitchel kon twee jaar geleden naar Paris Saint-Germain. Dat kon niet, zeiden al die mensen met een mening. Nee, tegen Neymar en Mbappé trainen, daar heb je niks aan", lachte Lang. "Veel succes met nee zeggen tegen PSG."

"Mensen mogen een mening hebben hoor, maar Mitch mag voor PSG kiezen en ik voor Club Brugge", vervolgde hij. "Nu zijn we samen op het EK met Jong Oranje. Ik vind hier spelen mooier dan een eventuele invalbeurt bij het echte Oranje. Maar dat neemt niet weg dat Oranje de droom blijft. Het gaat nu echt beginnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen