Tonali liefst drie wedstrijden geschorst op EK Onder-21

26 maart 2021, 18:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Sandro Tonali is de groepsfase van het EK Onder-21 ten einde. De middenvelder van AC Milan kreeg tegen Jong Tsjechië (1-1) een directe rode kaart en is door de UEFA voor drie duels geschorst. De spelmaker van Italië mist de komende EK-wedstrijden zodoende.

Tonali liet zich tegen de Tscjechen gaan in de slotfase. Hij maakte een harde overtreding op Ondrej Sasinka, op wiens been de Italiaan ging staan. Het leverde hem een directe rode kaart en drie wedstrijden schorsing op. Hij mist zodoende de groepswedstrijden tegen Spanje en Slovenië en ook de eventuele kwartfinale. Pas in de eventuele halve finale mag Tonali dus weer meedoen. Overigens worden de duels na de groepsfase pas in mei en juni gespeeld, omdat het toernooi in tweeën is gesplitst.

Naast Tonali kreeg ook verdediger Riccardo Marchizza een rode kaart en hij is voor één wedstrijd geschorst. Ook Matteo Gabbia is voor een wedstrijd geschorst. Hij kreeg geen kaart tegen Tsjechië, maar is wel geschorst. Zaterdag speelt Jong Italië tegen Jong Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen