Seuntjens 'gewoon' in basis tegen NAC: "Geen seconde getwijfeld"

26 maart 2021, 16:44

De spotlights zullen zondagavond in de Eerste Divisie gericht zijn op Ralf Seuntjens. De ervaren spits neemt het met De Graafschap dan op tegen NAC Breda, de club waar hij komend seizoen op de loonlijst staat. Trainer Mike Snoei zal de aanvaller gewoon in de basis zetten.

De 31-jarige Seuntjens verbond zich onlangs aan NAC en die transfer deed veel stof opwaaien, zeker ook omdat beide teams strijden om promotie naar het hoogste niveau. De Graafschap staat tweede met vijf punten meer dan nummer vier NAC. Ondanks de opmerkelijke situatie, kiest Snoei er gewoon voor om Seuntjens te laten starten. "Of ik heb getwijfeld? Nee, geen seconde", stelt de coach bij De Gelderlander. "Dat zou alleen anders zijn geworden bij een blessure of als Ralf zelf had aangegeven liever niet te spelen. Maar dat is niet het geval."

Fans van De Graafschap lieten al weten dat ze klaar zijn met Seuntjens. Dat maakt het er voor de spits niet gemakkelijker op, ziet Snoei. "Er ligt veel druk op zijn schouders", weet de trainer. "Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Ralf gewoon z'n ding gaat doen. Hij wil niets liever dan deze wedstrijd winnen. Dat heeft Ralf deze week nog maar eens uitgesproken naar de spelersgroep." Seuntjens staat overigens al een tijdje droog: half januari scoorde hij voor het laatst in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen