Pratto weigert nog altijd te vertrekken: "Hij maakt seizoen hier af"

26 maart 2021, 12:48

Het huwelijk tussen Lucas Pratto en Feyenoord verloopt bepaald niet fraai, maar toch gaat de Argentijnse spits het seizoen afmaken in de Eredivisie. Ondanks verwoede pogingen van Feyenoord om Pratto terug te sturen naar Argentinië, lijkt hij het prima naar zijn zin te hebben in Nederland.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Gustavo Goni in gesprek met Futból 910. Pratto weigert te vertrekken en maakt het seizoen liever af in Rotterdam-Zuid, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt. Zijn laatste minuten in een officieel duel dateren van januari, de maand waarin hij op huurbasis de overstap maakte van River Plate naar Feyenoord.

"Ik weet niet waar het vandaan komt dat hij eerder vertrekt", aldus Goni. "Vandaag (gisteren tegen Willem II, red.) heeft hij nog negentig minuten gespeeld in een oefenduel met Willem II. Hij keert echt pas in juni terug naar Argentinië. Mogelijk kan hij een transfer maken naar Vélez Sarsfield, maar het is even afwachten wie de verkiezingen wint. We moeten sowieso als eerst met werkgever River Plate om de tafel."

Volgens RedGol is ook het Chileense Universidad Católica in de markt voor Pratto. Bij die club stond hij tussen 2010 en 2012 al onder contract. In twee seizoenen maakte hij tien treffers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen