Kluivert blijft gebrand: "Willen Nederland trots maken"

26 maart 2021, 10:16

Jong Oranje kende een dramatische start van het Europees kampioenschap onder 21 jaar. De ploeg van Erwin van de Looi kwam tegen Jong Roemenië niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor het meteen alle zeilen bij moet zetten in strijd om een plek in de volgende ronde. Daar is Justin Kluivert zich terdege van bewust.

Kluivert geeft aan nog altijd voor het hoogst haalbare te gaan. "Wij zijn Nederland. Wij denken en dromen groot. Deze droom geven we niet zomaar op", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Voor Jong Oranje is een goed resultaat tegen de generatiegenoten uit Duitsland van cruciaal belang om een vroegtijdige exit te voorkomen.

"Wij moeten altijd winnen", is Kluivert ambitieus. "Dat was tegen Roemenië het geval en was bij een overwinning niet anders geweest. Duitsland heeft een leuk team. Ik ken een paar spelers uit de Bundesliga. Nederland - Duitsland is op elk niveau mooi en levert altijd topvoetbal op. Helemaal op een toernooi. En in een poule zijn dan punten nodig. Dat hebben we ook in ons hoofd en met dit team moet dat ook lukken."

Kluivert behoorde afgelopen woensdag tot een van de uitblinkers bij het verder matig spelende Jong Oranje. De aanvaller van RB Leipzig vormde de aanval met Myron Boadu en Noa Lang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen