Ajax - FC Utrecht ingepland, 'kampioensdata' bekend

25 maart 2021, 18:13

Ajax haalt de nog te spelen Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht in op donderdag 22 april. De Amsterdammers hebben het duel in de Johan Cruijff ArenA nog tegoed, omdat het eerdere treffen vanwege het extreme winterweer afgelast werd. Door het bekend worden van deze datum, weet Ajax ook meer over de mogelijke kampioenswedstrijd.

Met een voorsprong van elf punten en een wedstrijd minder gespeeld dan PSV, is het niet de vraag of, maar wanneer Ajax zich officieel landskampioen kan worden. In het vroegste scenario (bij zoveel mogelijk puntverlies van PSV) kan dat in de verplaatste wedstrijd tegen FC Utrecht. Dan mogen de Eindhovenaren wel minimaal één punt pakken in de komende twee duels met Heracles Almelo en VVV-Venlo.

Als de huidige achtervolgers van Ajax niks meer laten liggen, dan kan Ajax enkele dagen later tegen AZ kampioen worden. In dat scenario krijgt Erik ten Hag de schaal uitgereikt op de geboortedag van Johan Cruijff, op 25 april 2021 (een dag later dan het duel eigenlijk gepland stond). Bij een aantal keer puntverlies van Ajax, zou het in theorie ook nog later kunnen: dan zijn FC Emmen-thuis, Feyenoord-uit, VVV-Venlo-thuis en Vitesse-uit de overgebleven optie

Door deze verandering, die pas zo laat bekend is geworden door het overvolle schema van Ajax in de Europa League en KNVB Beker, zijn er ook wat andere duels verplaatst moeten worden. Hieronder zie je vind je alle verplaatsingen in het Eredivisie-schema. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen