Heerenveen vervangt na dit seizoen belabberde grasmat

25 maart 2021, 11:53   Bijgewerkt: 25 maart 2021, 11:58

SC Heerenveen heeft besloten na dit seizoen het veld in het Abe Lenstra Stadion te vervangen. De Friese club krijgt een hybride grasmat, dat ervoor moet zorgen dat het veld vanaf volgend seizoen sterker en beter bespeelbaar is. De voorbije tijd is er veel kritiek geweest op de grasmat die op dit moment in het stadion ligt.

"Er is de laatste tijd veel gezegd en geschreven over onze huidige grasmat. Ondanks het harde werk dat onze veldploeg hierin steekt, is gebleken dat het veld aan vervanging toe is", aldus algemeen directeur Cees Roozemond. "We hebben er in overleg met onze staf, spelers en natuurlijk de groundsman voor gekozen om over te gaan op een hybride systeem. Mede dankzij een vergoeding vanuit de graspot van de Eredivisie, die inmiddels aan ons is toegewezen, zijn we in staat om de renovatie te bekostigen."

Onder meer Henk Veerman ("Ik vind het echt verschrikkelijk slecht"), Davy Klaassen ("Hou op man…") lieten zich onlangs kritisch uit over het veld in het Abe Lenstra Stadion. De nieuwe hybride grasmat komt in juni naar Friesland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen