Goals de Bruyne en Wilson hoogtepunten bij zakelijke zege België

24 maart 2021, 22:49

De nationale ploeg van België is de WK-kwalificatiereeks woensdagavond uitstekend gestart in Groep B. Ondanks een heel snelle en fraaie goal van Harry Wilson, had de nummer één van de FIFA wereldranglijst uiteindelijk een simpele avond in eigen huis tegen Wales, met wie het heel zakelijk afrekende (3-1). 

Het duel werd overigens pas een kwartier voor tijd beslist door Romelu Lukaku, maar was na een half uur al meer dan geslaagd. De wijze waarop Wales op voorsprong kwam, na een heerlijke dubbel vooractie van aangever Gareth Bale, was bijzonder fraai, maar de gelijkmaker van Kevin De Bruyne was ook heerlijk: hij schoot heel geplaatst binnen (zie onder). Nog voor het half uur was de stand via Thorgan Hazard zeelfs al omgedraaid.

Daarmee was het meeste spektakel na het eerste deel dus al voorbij, want België haalde de voet van het gaspedaal en Wales kwam – ondanks een mislukte omhaal van Bale – ook niet echt meer tot een slotoffensief. Na de rake pingel van Lukaku, verdiend uit een slimme actie van Dries Mertens, was de zakelijke zege helemaal binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen