"Stekelenburg is de beste keeper die we hebben bij Nederland"

24 maart 2021, 21:09

Tim Krul moest woensdagavond hals over de kop de plek van de geblesseerde Jasper Cillessen overnemen, maar kon het Nederlands elftal niet behoeden voor een nederlaag in Turkije (4-2). Analist Rafael van der Vaart had Maarten Stekelenburg in het doel gezet. Dat had hij overigens sowieso gedaan, ook boven eerste keuze Cillessen.

Dat zei Van der Vaart na het duel in Istanbul, waarin Krul weliswaar geen geweldige indruk maakte, maar aan de eerste doelpunten ook niet heel veel kon doen. "Ik heb altijd al gezegd dat als al onze keepers fit zijn én ze staan in de basis bij hun clubs, dat Stekelenburg de beste keeper is die we hebben in Nederland", zei de voormalig middenvelder.

"Cillessen is wel een goede keeper hoor en hij maakt amper fouten, maar hij wint de wedstrijden niet voor je en Stekelenburg doet dat wel", aldus Van der Vaart, dus die sowieso een lans wilde breken voor de doelman van Ajax. "Hij is voor mij de allerbeste nummer één van Oranje." Het is onbekend wat de ernst is van de blessure van de keeper van Valencia. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen