'Koeman niet blij met Pjanic, Coutinho langer aan de kant'

24 maart 2021, 17:22

Het huwelijk tussen FC Barcelona en Miralem Pjanic komt mogelijk tot een einde. Volgens Onze is Ronald Koeman niet tevreden over uitspraken die de Bosnische middenvelder in de media heeft gedaan. De Nederlandse oefenmeester had liever gezien dat het Pjanic zich bij hem had gemeld.

Om erachter te komen waar de frustraties vandaan komen, hoef je niet veel verder te kijken dan de minuten die Pjanic dit seizoen heeft gemaakt. De Bosniër kwam slechts zeven keer in actie, waarvan eenmaal als invaller. Het feit dat hij nu vooral de bank warmhoudt, is voor Pjanic een bittere pil om te slikken. In december barstte de bom, toen Pjanic openlijk zijn beklag deed over het gebrek aan speeltijd. De middenvelder heeft nu nog een contract tot 2024, maar het is nog maar de vraag of hij zijn verbintenis gaat uitzitten.

Ook is er slecht nieuws over Philippe Coutinho, die voorlopig nog niet in actie kan komen. De Brazilliaan werd in januari voor het eerst geopereerd aan zijn knie en men voorspelde dat hij binnen drie maanden zijn rentree zou kunnen maken. Afgelopen week moest Coutinho echter opnieuw onder het mes, waardoor de hersteltijd aanzienlijk langer lijkt te worden. De Spaanse krant AS schrijft zelfs dat Coutinho geluk zou hebben als hij de laatste twee of drie wedstrijden van het seizoen zou kunnen spelen.

Ondanks de blessurepech en een verstoorde relatie tussen Koeman en Pjanic hangen er geen donkere wolken boven het Camp Nou. De Catalanen staan momenteel op de tweede plek en doen nog volop mee in de titelrace. Met nog tien wedstrijden te gaan heeft Barça een achterstand van vier punten op Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen