Heerenveen gaat om tafel met Van der Velde en De Haan

24 maart 2021, 16:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cees Roozemond, algemeen directeur van sc Heerenveen, gaat deze woensdag om tafel met erevoorzitter Riemer van der Velde en oud-trainer Foppe de Haan, zo melden Omrop Fryslân en Voetbal International. De clubiconen willen inspraak in de toekomst van Heerenveen.

Van der Velde bood zich vorige week aan bij Roozemond omdat hij zich grote zorgen maakt om de toekomst van de Friese club. "Als je elk jaar je kroonjuwelen verkoopt, dan heb je geen fatsoenlijk elftal meer. Dan ga je naar de Eerste Divisie, dan woon je in een te groot stadion en dan kan je het niet meer voor elkaar krijgen", zei hij onder meer.

Twee jaar geleden stak de groep rond de oud-voorzitter, bestaande uit Van der Velde zelf, De Haan, Gertjan Verbeek, Tjisse Wallendal, Yme Kuiper en Henk Hoekstra, ook al de helpende hand toe. Destijds stak de groep op een gegeven moment de stekker uit de gesprekken.

Woensdagavond zit Roozemond weer om tafel met Van der Velde en De Haan. "Ik sta daar heel positief in, omdat je naar dit soort geluiden moet luisteren. Iedereen die het goed voor heeft met de club is van harte welkom daar een bijdrage aan te leveren. We zien elkaar zeer regelmatig op de club en ook daarbuiten zijn we continu met elkaar in gesprek. We luisteren altijd goed naar de signalen van iedereen die betrokken is bij de club. En al helemaal als het Foppe en Riemer betreft."

"Het allerbelangrijkste is dat we gezamenlijk kijken hoe we de club beter kunnen maken", gaat Roozemond verder. "Daar moet in eerste instantie de aandacht op gericht zijn. We zijn gebaat bij rust, dat is heel belangrijk. Er is ook absoluut geen reden voor paniek. Al willen we natuurlijk allemaal dat de resultaten soms wat beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen