Koeman, Van der Sar en anderen delen herinneringen aan Cruijff

24 maart 2021, 15:39

Het is vandaag vijf jaar geleden dat Johan Cruijff op 68-jarige leeftijd overleed. Ronald Koeman, Edwin van der Sar en Jackie Groenen delen hun bijzondere herinneringen aan de legendarische nummer veertien. Zijn voormalige clubs staan ook stil bij het overlijden van Cruijff.

'Precies vijf jaar geleden verliet Johan Cruijff, een goede vriend en een prachtig mens, ons. Ook een voorbeeld voor mij als trainer. Voor altijd in onze harten, we zullen hem nooit vergeten. Jouw nalatenschap zal voor altijd voortleven', schrijft Koeman op Instagram. Jaren geleden waren de twee Nederlanders actief samen bij FC Barcelona. Gedurende die tijd bouwden Koeman en zijn vrouw een sterke band op met het echtpaar Cruijff. Die tijd zal Koeman nooit meer vergeten.

Niet alleen Koeman, ook Van der Sar staat stil bij het het overlijden van Cruijff vijf jaar geleden. 'Vijf jaar later zijn we nog steeds bezig met onze ambitie om Ajax terug weer naar de top van Europa te krijgen. #vooraltijdnr14'

Ook Jackie Groenen deelt in een interview met ESPN haar mooiste herinneringen aan Cruijff. Toen Cruijff voetbalde was Groenen nog niet geboren, maar haar vader deelde de verhalen over de nummer veertien met zijn dochter.

Naast kennissen zijn er ook clubs die een post maakten ter nagedachtenis aan Cruijff, zoals FC Barcelona en Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen