Excelsior en ontevreden spits Meijer per direct uit elkaar

24 maart 2021, 11:43

Stijn Meijer maakt niet langer deel uit van de selectie van Excelsior. De spits had nog een verbintenis tot 2022 in Rotterdam, maar beide partijen zijn overeengekomen om per direct een punt te zetten achter de samenwerking.

Zodoende kan Meijer transfervrij op zoek naar een nieuwe club. De 21-jarige spits speelde sinds september 2019 voor Excelsior, dat hem destijds overnam van Almere City FC. In totaal deed hij in 43 wedstrijden van Excelsior mee in de Eerste Divisie. Hij scoorde daarin zeven keer. Eerder speelde Meijer al bij FC Utrecht, FC Twente, Lugo, Willem II en dus Almere.

Begin dit jaar zei Meijer bij RTV Rijnmond al dat hij niet blij was met zijn rol in Kralingen. "Ik wil sowieso meer minuten maken, daar hoef ik niet omheen te draaien. Ik wil gewoon spelen", vertelde de aanvaller. "Ik ben nog jong, wil me ontwikkelen en mezelf laten zien. Dat kan alleen als je veel minuten maakt denk ik. Ik weet dat ik in de basiswedstrijden die ik bij Excelsior en bij m'n vorige club Almere City heb gespeeld m'n goals heb gemaakt en m'n assists heb geleverd. Als invaller is dat toch moeilijker voor mij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen