'Goed nieuws voor Koeman: coach blijft langer bij Barça'

23 maart 2021, 21:12

Het verblijf van Ronald Koeman bij FC Barcelona wordt hoogstwaarschijnlijk verlengd. De Nederlandse coach leefde de laatste weken in onzekerheid nadat er in de persoon van Joan Laporta een nieuwe coach werd aangesteld, maar inmiddels lijkt de nieuwe preses het volste vertrouwen in de Nederlander te hebben. 

Dat meldt Esport3. De clubleiding van FC Barcelona is zeer tevreden met het werk van Koeman, die begin dit seizoen werd aangesteld als vervanger van de ontslagen Quique Sétien. In een gesprek kreeg Koeman deze week te horen dat zijn positie niet in gevaar is en hij mag verder gaan sleutelen aan het ontwikkelen van een nieuwe succesformatie.

Koeman begon dit seizoen matig, met veel nederlagen en remises in de Spaanse competitie. De laatste weken heeft de ploeg van Koeman de smaak echter volledig te pakken. Inmiddels is het gat met koploper Atlético Madrid teruggebracht tot vier punten. Daarmee mag de Nederlandse oefenmeester nog altijd dromen van zijn eerste prijs als hoofdtrainer van FC Barcelona.

Koeman koos deze zomer voor een vertrek bij het Nederlands elftal, om zijn droombaan bij FC Barcelona met beide handen aan te grijpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen