Zeefuik droomt van toptransfer: "Nog altijd mijn club"

Zeefuik droomt van toptransfer: "Nog altijd mijn club"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 maart 2021 – Deyovaiso Zeefuik beleeft dit seizoen een mooi debuutjaar in de Bundesliga. Afgelopen weekend maakte de rechtsback zijn eerste treffer in dienst van Hertha BSC, waarmee hij een grote bijdrage leverde aan de 3-0 overwinning op Bayer Leverkusen. Met Jong Oranje hoopt hij deze week de knock-outfase van het jeugd-EK te bereiken.

In gesprek met ELF Voetbal geeft Zeefuik aan te dromen van een transfer naar AC Milan. "Ik was zo'n sterke, toffe aanvaller die snel was maar ook heel goed kon verdedigen. Op YouTube keek ik graag naar Alessandro Nesta en Paolo Maldini. Ik vind verdedigende acties mooi om naar te kijken. Daarom ben ik altijd gecharmeerd geweest van Milan, het is nog steeds mijn club."

Zeefuik is vaste waarde bij Jong Oranje, waar hij hoopt de finale van het Europees kampioenschap voor spelers onder de 21 probeert te bereiken. Hij dicht zijn ploeg veel kansen toe. "We hebben veel kwaliteit in het team. We zijn echt goed. Ik verwacht een goede groepsfase van ons, ik ben niets anders gewend. We hoeven voor niemand bang te zijn."

Zeefuik doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte daarna de overstap naar FC Groningen. Daar speelde hij zich in de kijker van Bundesliga-club Hertha BSC.

gerelateerd