De Graafschap-voorzitter krijgt boete voor 'Fuck Steijn'-tweet

23 maart 2021, 16:07

De opmerkelijke tweet die De Graafschap-voorzitter Martin Mos op 12 maart de wereld in slingerde, heeft voor hem nog een staartje gekregen. De preses haalde enkele dagen nadat de transfer van Ralf Seuntjens naar NAC Breda afgerond was, uit met 'Fuck Steijn'. Voor die tweet aan het adres van Maurice Steijn heeft hij deze week 500 euro boete van de KNVB gekregen.

Mos zette op vrijdagavond laat, na een gewonnen duel van De Graafschap, 'Fuck Steijn', op Twitter. Hij was namelijk niet blij met het feit dat toenmalig captain Seuntjens zijn toekomst verbond aan NAC. Voor die opmerkelijke tweet heeft de bond hem nu met 500 euro beboet. "Je kan raden wat ik ervan vind, maar ik heb geen zin om mij er verder druk over te maken", zegt Mos tegen Omroep Gelderland. "Ik heb het ook gewoon langs me heen laten gaan." Mos kreeg 1000 euro boete, waarvan 500 euro voorwaardelijk.

Mos wil nog wel aangeven dat hij het opmerkelijk vindt dat Steijn in de media openlijk uitsprak Seuntjens graag te willen hebben. "Ik ben benieuwd of hij daar ook een boete voor krijgt", zegt Mos. "Hij doet uitlatingen over een speler die tot 30 juni bij ons onder contract staat zonder dat wij zijn ingelicht. Dat is natuurlijk een beetje apart."

Komende zondag treffen beide clubs elkaar in de Eerste Divisie. De wedstrijd in Breda begint om 20.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen