Malacia ontkent ruzie met Berghuis: "Daar klopt niets van"

23 maart 2021, 12:37

Tyrell Malacia ontkent in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Emmen ruzie te hebben gehad met Steven Berghuis. Het Algemeen Dagblad schreef maandag dat de aanvoerder van de Rotterdammers tijdens een training met een cornervlag in zijn handen stond na een fel duel met de linkervleugelverdediger.

"Het zit goed in de groep, maar in de wedstrijden komt dat niet altijd naar voren. Dat er een incident tussen mij en Berghuis is geweest op de training? Daar klopt niets van", reageert Malacia bij RTV Rijnmond. "Ook met de trainer heb ik geen problemen, we kunnen het goed met elkaar vinden. Of dat voor iedereen geldt? Daar heb ik het niet over met de anderen."

Malacia is op dit moment de vaste linksback van Feyenoord en houdt zodoende Ridgeciano Haps op de bank. "Ik ben wel redelijk tevreden, maar ook iemand die altijd redelijk kritisch op zichzelf is. Het draait niet in teamverband, dat is wel erg jammer", zegt de verdediger, die weet wat er beter moet. "Er is soms kritiek op de voorzetten, dat kan en moet ook beter. Ik train er hard op en de afgelopen wedstrijden ging het alweer iets beter. Als die ballen vervolgens er ook in gaan, dan gaan mijn statistieken ook omhoog."

Feyenoord speelde afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen FC Emmen (1-1) en lijkt zich te moeten richten op de vierde plaats. "We gaan sowieso Europees voetbal halen", stelt hij. "Ik geef sowieso nooit op. Er is nog van alles te halen. In deze competitie zijn al zoveel rare dingen gebeurd, dus je weet nooit hoe het nog gaat lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen