'Doorbraak in transfersoap Drommel lijkt aanstaande'

23 maart 2021, 10:02   Bijgewerkt: 23 maart 2021, 10:35

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de transfer van Joël Drommel naar PSV wordt afgerond. De Eindhovense club en FC Twente gaan volgens Voetbal International de interlandperiode gebruiken om tot overeenstemming over de transfervoorwaarden te komen. Worden de plooien snel gladgestreken, dan kan de deal nog voor de hervatting van de Eredivisie worden afgerond.

Het is geen geheim dat PSV zich voor het volgende seizoen wil versterken met Drommel. De Eindhovense club heeft zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met de 23-jarige doelman. Over de transfersom wordt echter nog onderhandeld. FC Twente zou zes miljoen euro vragen voor zijn eerste keeper, terwijl PSV 3,5 miljoen euro heeft geboden.

Twente zou de hoofdprijs voor Drommel vragen omdat een ongeveer een kwart van de transfersom naar de doelman zelf en zijn zaakwaarnemer gaat. Volgens VI hoopte de club uit Enschede dat meer clubs zich zouden melden voor Drommel. Ajax werd gelinkt aan de keeper, terwijl ook RB Leipzig en een club uit de Premier League geïnteresseerd waren. Die interesse werd echter nooit geconcretiseerd.

Ondanks het grote verschil tussen vraag en aanbod, lijken PSV en Twente er snel uit te komen. De verwachting is dat de transfersom uitkomt op een bedrag tussen de 3,5 en 4 miljoen euro. De komst van Drommel betekent waarschijnlijk slecht nieuws voor Yvon Mvogo. De 26-jarige keeper keert mogelijk een jaar eerder dan de bedoeling was terug naar RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen