Gakpo baalt van afwezigheid Ihattaren: "Voor Mo is het nu lastig"

23 maart 2021, 09:09

Cody Gakpo kreeg vorige week te horen dat hij deel uitmaakte van de selectie van Jong Oranje voor het jeugd-EK. In tegenstelling tot de 21-jarige aanvaller ontving Mohamed Ihattaren geen uitnodiging. Dat zijn ploeggenoot en maatje er niet bij is op het EK, vindt Gakpo erg jammer.

"Maar het is een beslissing van de trainer. Voor Mo is het nu lastig, maar hem kennende komt hij er wel uit. Iedereen in het team probeert hem te helpen en hij luistert ons", vertelt Gakpo tegenover het Eindhovens Dagblad. "Sommige dingen zal hij zelf moeten doen, maar we steunen hem altijd. Zonde dat hij hier niet is. Niet alleen omdat het een goede speler is, maar ik mag hem graag."

Gakpo maakte onlangs na maanden blessureleed zijn rentree bij PSV. Even vreesde hij dit seizoen niet meer in actie te komen. "Ik was op een gegeven moment best bezorgd dat het hele seizoen voorbij was", geeft hij toe. "Het was afwachten of het allemaal wel goed zou komen. Gelukkig is een operatie niet nodig geweest en kon ik de problemen met rust laten genezen. Nu ben ik weer echt helemaal fit en wil ik weer lekker knallen."

Gakpo vindt het eervol om Nederland te vertegenwoordigen op het EK Onder-21. "Het is een mooie kans om jezelf op een internationaal podium te laten zien en ik denk dat we een groep hebben die voor het allerhoogste kan gaan", zegt hij. "Ik ben er al een tijdje bij en ken de meeste spelers en hun kwaliteiten goed. De komende weken kijk ik uit naar wedstrijdminuten om het team te helpen en zelf weer op een hoger niveau te komen. Het zou top zijn als we ons kunnen plaatsen voor de eindfase, later dit jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen