Choupo-Moting mist komende interlands na e-mailblunder

23 maart 2021, 08:51   Bijgewerkt: 23 maart 2021, 10:53

Eric Maxim Choupo-Moting maakt door een blunder van de Kameroense voetbalbond deze interlandperiode geen deel uit van de selectie van de Ontembare Leeuwen. De bond stuurde de mail met daarin de uitnodiging voor de nationale selectie niet naar de 32-jarige aanvaller van Bayern München, maar naar zichzelf.

Het Duitse Bild onthult de pijnlijke fout van de Kameroense voetbalbond. "Ze hebben zijn uitnodiging naar het verkeerde e-mailadres gestuurd", bevestigt vader Camille Just Choupo-Moting tegenover Naja TV. "Daar kwamen ze maandag achter. Dit is een gebrek aan professionaliteit. Als je uitnodigingen verstuurt, moet je ze naar de juiste adressen sturen. Noch Bayern München, noch mijn zoon is schuldig."

Choupo-Moting mist door de blunder de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijden tegen Kaapverdië (vrijdag 26 maart) en Rwanda (dinsdag 30 maart). Het Afrikaanse land moet het de komende duels ook stellen zonder onder meer André Onana, die vanwege een dopingschorsing voorlopig niet in actie mag komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen