Lang kijkt uit naar Jeugd-EK: "Nederland op kaart zetten"

22 maart 2021, 22:40

Ook voor Noa Lang wordt het EK Onder-21 een mooie kans om zich in de kijker te spelen. De aanvaller van Club Brugge begint met Jong Oranje woensdag aan het toernooi tegen Roemenië en is erop gebrand om ver te komen met de talentenformatie.

Lang voegde zich maandag bij de selectie van Jong Oranje. "Met een goed en leuk gevoel. Er komt een mooie week aan dus ik kijk er naar uit. We zitten bij goede voetballanden, vooral Duitsland is goed. Het worden drie mooie wedstrijden. Het is een mooi podium om het als team te laten zien en Nederland op de kaart te zetten. We zijn er op gebrand om het EK proberen te winnen", zegt de spelmaker van Brugge tegen De Telegraaf.

Onlangs kreeg de aanvaller te maken met het coronavirus, dat behoorlijk toesloeg bij Lang. Inmiddels is hij weer op de weg terug. "Ik kan niet ontkennen dat ik een beetje moeilijk ben hersteld van corona, ik heb het in de afgelopen wedstrijden ook best wel zwaar gehad, fysiek en conditioneel. Maar het gaat per wedstrijd wel een beetje beter. Het is een kwestie van tijd en wedstrijden spelen, dan komt het vanzelf wel weer terug", weet Lang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen