'Neymar en PSG bijna akkoord over contract met megabonus'

22 maart 2021, 19:43

Neymar staat op het punt zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen, zo weet de doorgaans goed ingevoerde Italiaanse journalist Fabrizio Romano te melden. Als de laatste plooien worden gladgestreken, dan zet de Braziliaanse superster zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2026.

Het huidige contract van Neymar loopt tot volgend jaar zomer. De geruchten dat de speler en club de samenwerking gaan verlengen, klinken al langer. In het nieuwe contract van Neymar wordt een enorme bonus opgenomen. Die wordt uitbetaald als Paris Saint-Germain de komende jaren de Champions League wint.

Neymar werd in 2017 de duurste voetballer ter wereld toen Paris Saint-Germain hem voor een transfersom van 222 miljoen euro overnam van FC Barcelona. In Franse dienst was hij in 104 wedstrijden goed voor 83 doelpunten en 47 assists. Dat hadden er nog veel meer kunnen zijn als hij de afgelopen jaren niet zo vaak geblesseerd was geweest.

Ook de laatste weken was Neymar vanwege een blessure niet inzetbaar. De  Braziliaanse aanvaller maakte afgelopen weekend in de gewonnen topper tegen Olympique Lyon (2-4) zijn rentree bij PSG.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen