Vitesse stelt Duitser Ebbert aan als hoofd jeugdopleiding

22 maart 2021, 16:48

Vitesse kiest er wederom voor om een Duitser neer te zetten op een bepalende positie in de club. Daniel Ebbert is namelijk aangesteld als nieuwe hoofd scouting in Arnhem. Hij volgt Marc van Hintum op die eind 2020 vertrok na een verschil inzicht.

De 32-jarige Ebbert komt over van SV Wehen 1926 en heeft tot 2023 getekend. De jonge hoofd scouting komt in Arnhem veel landgenoten tegen, aangezien trainer Thomas Letsch, technisch directeur Johannes Spors en assistent-trainer Jan Fiesser ook uit Duitsland komen. "Ik heb waanzinnig veel zin om onderdeel uit te gaan maken van Vitesse. Ik ben erg onder de indruk geraakt van de voetbalvisie en -filosofie die in korte tijd is uitgewerkt binnen de club. Samen met mijn scoutingsteam wil ik een bijdrage leveren aan de prestaties", laat hij weten via de kanalen van Vitesse.

Technisch directeur Spors is blij dat de vacature ingevuld is met Ebbert. "We hebben zorgvuldig verschillende kandidaten doorgenomen en gesproken. Daniel bleek de beste kandidaat en we zijn blij dat hij deze uitdaging met beide handen aangrijpt. Hij is modern en innovatief in zijn werk- en denkwijze. Ook onderschrijft hij onze voetbalfilosofie. Met zijn opgedane aantoonbare ervaring en kwaliteit is Daniel een welkome versterking voor onze scoutingsafdeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen