Hele selectie Eredivisie-koploper PSV Vrouwen in quarantaine

22 maart 2021, 15:51

De volledige A-selectie van de vrouwen van PSV moeten preventief in quarantaine. Bij de A-selectie zijn namelijk drie speelsters met een positieve coronatest, waardoor besloten is om alle speelsters voorlopig af te zonderen. De kans is dan ook zeer klein dat de topper tegen FC Twente van komend weekend doorgaat.

Dat heeft PSV maandagmiddag bekend gemaakt. Eerder al werd bekend dat topscorer Joëlle Smits corona had, desondanks ging het treffen met ADO Den Haag gewoon door. Bij een nieuwe test kwam naar voren dat ook Janou Levels en Dana Foederer een besmetting hebben opgelopen. 'Uit voorzorg zijn daarom de volledige spelersgroep en begeleidende staf van PSV Vrouwen voor vijf dagen in quarantaine gegaan. Vrijdag wordt de situatie door de medische staf van de club opnieuw bekeken', schrijft PSV.

Afgelopen weekend kwam de koploper van Nederland niet verder dan een teleurstellend gelijkspel op bezoek bij ADO Den Haag (1-1). De gelijkmaker van Anika Rodriguez viel pas vlak voor het einde van de wedstrijd. Levels kwam in die wedstrijd als basisspeelster nog in actie, Foederer speelde niet en Smits zat op dat moment dus al in quarantaine. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen