Bijlow baalt van blessure-stempel: "Weet dat het anders zit"

22 maart 2021, 14:56

Door zijn vele blessures wordt Justin Bijlow (23) bij het grote publiek gezien als een vooral blessuregevoelige keeper, toch ziet de doelman dat zelf anders. De Feyenoorder vindt dat hij vooral veel pech heeft gehad met zijn fitheid de laatste jaren. "De buitenwereld mag mij blessuregevoelig noemen, maar ik weet dat het anders zit."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Het zijn ongelukkige dingen, geen spierblessures. Ik kan weinig doen aan die teen- en knieblessure. Mentaal was het even zwaar, zeker met die teenblessure en ook na het duel met Willem II, omdat ik net terug was. Maar ik heb die knop snel om kunnen zetten", aldus Bijlow, die alleen tegen AZ misschien te snel terug wilde komen in het doel van de Rotterdammers en daarna wederom even wegviel. 

"Misschien was ik nog niet helemaal vrij toen, ik voel mij nu in ieder geval topfit." Desondanks koos Dick Advocaat afgelopen weekend voor Nick Marsman onder de lat tegen FC Emmen. "Ik heb met de trainer gesproken, dat was een goed gesprek. Hij denkt dat deze extra weken en wedstrijden op dit EK goed voor mij zijn. En dan hoor ik daarna wat er bij Feyenoord gebeurt", wilde Bijlow nog niet op de zaken vooruit lopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen