Viergever blijft zeer vermoedelijk ook dit seizoen zonder titel

31 maart 2021, 16:20

Nick Viergever staat al sinds 2010 onder contract bij AZ, Ajax en PSV, maar desondanks heeft hij nog altijd geen enkele landstitel gewonnen. De verdediger vertrekt of komt op het verkeerde moment bij een club en daaraan lijkt na het verloren duel met AZ (2-0) geen einde te komen. "Na de tweede goal van AZ verdwijnt een stukje teamgeest en vloeit de energie weg."

Dat zei de achterhoedespeler tegenover het Eindhovens Dagblad. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld", aldus Viergever. "Ik denk dat wij een goed wedstrijdplan hadden en voor rust de kansen niet afmaken. Daarna is onze passing minder goed en verliezen we een aantal duels." De centrale verdediger scoorde zelfs overigens wel als een van de weinigen een voldoende als de vervanger van Olivier Boscagli.

Lees ookKranten hard voor PSV: 'Een topclub onwaardig'

"Het moet geen ding worden", baalde hij. "Ik ben niet elke dag bezig met hoeveel wedstrijden we in toppers niet gewonnen hebben. Maar wat moet je ermee als speler dan? Elke wedstrijd heeft zijn eigen verhaal. En dit moeten we analyseren", aldus Viergever. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen