Feyenoord laat Senesi niet naar Argentijnse ploeg gaan

22 maart 2021, 09:31

Feyenoord laat Marcos Senesi (23) niet naar Argentinië vertrekken in de komende interland. De centrale verdediger was opgeroepen voor twee oefenwedstrijden van de nationale ploeg van het Olympisch team, maar daar is door de Rotterdammers een streep doorheen gezet. Beide duels worden namelijk in en tegen Japan gespeeld en dat zou een verplichte quarantaine als gevolg hebben bij terugkomst in Nederland.

Dat schrijft het ANP. Senesi was eigenlijk opgeroepen voor de A-ploeg van Argentinië, maar omdat alle Zuid-Amerikaanse landen vrijwel alle internationals uit Europa hadden moeten missen vanwege die quarantaineplicht, ging er een streep door alle officiële A-interlands in de komende periode. Omdat het voor het Olympisch team van Argentinië – dat komende zomer ook meedoet aan de Olympische Spelen – oefenwedstrijden betreffen, mag Feyenoord ingrijpen en dat heeft het dus ook gedaan.

Meervoudig jeugdinternationals Senesi kwam nog niet uit voor de A-ploeg van Argentinië, maar zit wel tegen de selectie aan. Met Steven Berghuis (Oranje), Orkun Kökcü (Turkije), Uros Spajic (Servië) en Robert Bozenik (Slowakije) hebben de Rotterdammers weliswaar nog nadere internationals, maar voor hen betreft het officiële wedstrijden en bovendien blijven ze binnen Europa.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen