Spoorboekje: interview Maduro en persconferentie Oranje

23 maart 2021, 07:00   Bijgewerkt: 22 maart 2021, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 23 maart.

Nieuws

Training, persconferentie en vlucht Oranje

Het Nederlands elftal is gisteren (maandag) bijeengekomen voor de eerste (uitloop)training en vandaag staat er een serieus programma voor de boeg. In de ochtend wordt er getraind, vervolgens volgt er een persconferentie en aan het begin van de avond wacht een vlucht naar Turkije. Een serieus vol programma voor de internationals, die een dag eerder nog per vliegtuig naar Nederland waren gekomen...

Specials

Maduro blikt vooruit op EK Jong Oranje

Krap veertien jaar geleden wonnen Hedwiges Maduro (36) en 'zijn' Jong Oranje het jeugd-EK in Nederland. Tijdens die zomer van 2007 was het  één groot feest met publiek, sfeer en een huldiging. Nu, veertien jaar later, is er geen publiek bij de wedstrijden en heeft Nederland al zeven jaar niet meer meegedaan aan het toernooi. Toch kan Erwin van de Looi beginnen met dromen over een nieuwe topprestatie met Jong Oranje. 

Jong Oranje langs de meetlat: beter dan vorige gouden generatie?

Met een ijzersterke selectie begint Jong Oranje deze week aan het Europees kampioenschap onder 21 jaar, dat in tweeën wordt gesplitst. Deze week staat de groepsfase op het programma, na het seizoen wacht de knock-outfase. Heeft Jong Oranje een beter team dan in 2013, toen Nederland ook alle hoop vestigde op de gouden generatie van destijds? FCUpdate legt beide elftallen langs de meetlat, kijkend naar de kwaliteit op dat moment én de potentie.

Voetbal op tv

22.00 uur: Voetbalpraat, ESPN, voetbaltalkshow

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen