Pasveer wil nog niet stoppen en is dicht bij nieuw contract

22 maart 2021, 08:12

Remko Pasveer gaat zijn aflopende contract bij Vitesse 'gewoon' verlengen. De inmiddels 37-jarige (!) sluitpost is weliswaar op leeftijd, maar denkt nog niet aan stoppen. De gesprekken over een nieuwe verbintenis zitten zelfs al in de afrondende fase en zal over de periode van eerst één extra seizoen gaan.

Dat vertelt de keeper tegenover De Gelderlander. "De gesprekken verlopen voorspoedig. Ik verwacht binnenkort rond te komen. Verder dan een jaar kijken we niet. Maar ik ga nog wel even door", aldus de ervaren Pasveer, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij Vitesse. Ondanks dat hij een van de uitblinkers is, kwam er geen interesse van andere clubs en dus blijft hij in Gelderland.

"De samenwerking met de staf en de spelersgroep is uitstekend. Er heerst een topsportklimaat. We willen Europa in. Ik wil graag door", stelt de doelverdediger over zijn toekomst. Dat beeld kan overigens nog veranderen: "Alleen als er nu een club uit het Midden-Oosten komt verandert alles. Maar die heeft zich tot dusver niet gemeld."

Tegen Willem II hield Pasveer zijn negende clean sheet van dit seizoen: geen doelman deed dat vaker. Toch was er na de doelpuntloze remise geen vreugde-stemming bij de routinier. "Telkens als we een slag kunnen slaan, slagen we niet. Er ligt dan een deken over ons heen. Nu was de uitgangspositie ideaal. Feyenoord speelde gelijk, AZ en PSV moesten tegen elkaar. AZ won, dat had ik ook gehoopt. Maar wij komen niet dichterbij. De oorzaak is een raadsel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen