Brood baalt van verdedigende fouten: "Dat kan gewoon niet"

21 maart 2021, 23:57   Bijgewerkt: 22 maart 2021, 00:00

ADO Den Haag bleek zondagavond een paar maatjes te klein voor Ajax. De Hagenaren mochten zelfs van geluk spreken dat zij niet meer dan vijf doelpunten om de oren kregen. Met een gruwelijke fout leidde Dario Del Fabro de 5-0 nederlaag in. Ruud Brood baalt van het geschutter in zijn defensie, maar wil de nederlaag niet op de Italiaan afschuiven.

"Het doet pijn hoe wij de doelpunten weggeven. Dat kan gewoon niet", vertelt Brood voor de camera van ESPN. Zijn strijdplan kon al na elf minuten de prullenbak in. "Dat is doodzonde, maar hij (Del Fabro, red.) doet het niet expres hoor. Of het de druk is? Misschien. Ik weet dat hij er erg mee zet. Hij kreeg de kans en wilde het graag laten zien."

ADO Den Haag is door de nederlaag gezakt naar de laatste plaats in de Eredivisie. De Hagenaren zullen de komende tijd alle zeilen moeten bijzetten om niet bij de laatste twee te eindigen. "We moeten veel meedogenlozer worden. Nu moeten we repareren en alles mobiliseren om ervoor te zorgen dat we het laatste blok zo goed mogelijk voor de dag komen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen