Ten Hag genoot van Ajax: "Effectiviteit kan nog wel hoger"

21 maart 2021, 23:30

Erik ten Hag heeft genoten van het spel van Ajax tegen ADO Den Haag. De Amsterdammers zetten de hekkensluiter van de Eredivisie zondagavond kinderlijk eenvoudig opzij. De 5-0 eindstand werd al na vijftig minuten bereikt. Dat Ajax niet met nog grotere cijfers won, vindt Ten Hag jammer.

"De effectiviteit kan nog vele malen hoger, maar ik ben wel tevreden met het veldspel. Ik heb ervan genoten en ik hoop de mensen thuis ook. Er zat ontzettend veel beweging in de ploeg, we zetten goed druk, er zat tempo in de wedstrijd en we hebben mooie kansen gecreëerde en mooie goals gemaakt", aldus Ten Hag voor de camera van de NOS.

Ajax liet in de tweede helft na om ADO Den Haag op een nog grotere nederlaag te trakteren. "Het laatste beetje finesse in de afronding ontbrak. Maar we zijn na rust goed blijven voetballen. Ik heb de spelers gewezen op de wedstrijd in Den Haag. Toen stonden we ook na de eerste helft met 4-0 voor en verzandde het. Dat was nu niet zo. Het enige wat ontbrak was nog twee of drie goals."

Ten Hag kon tegen ADO Den Haag geen beroep doen op Sébastien Haller, Jurriën Timber, Antony en Noussair Mazraoui. Haller en Timber zouden corona hebben. "Of het corona is, laat ik in het midden. We hebben een brede kleedkamer. Als er spelers dan niet bij zijn, moeten anderen het doen. Zo doen we dat het hele seizoen al."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen