PSG nieuwe koploper na flinke zege op Memphis

21 maart 2021, 23:01

Voor het eerst in acht weken mag Paris Saint-Germain zich weer koploper van de Ligue 1 noemen. Door een 2-4 zege op het Olympique Lyon van Memphis Depay, profiteert het optimaal van de missstap van Lille eerder op de dag tegen Nimes.

De Parijzenaren schoten uit de startblokken met een doelpunt van superster Kylian Mbappé. Het sterrenensemble van Mauricio Pochettino declasseerde de tegenstander in het eerste uur volledig. Doelpunten van oud-speler van Roda JC Danilo Pereira, Angel Di Maria en de tweede treffer van Mbappé zetten PSG na ruim vijftig minuten op een 0-4 (!) voorsprong.

Wat een ongekende afstraffing dreigde te worden, kon na de wissel van Memphis nog beperkt worden. De Nederlandse spits kon zijn kwaliteiten nauwelijks etaleren in deze topper en moest het veld na 56 minuten ruimen. Vervolgens zorgden Islam Slimani en Maxwel Cornet nog voor twee eretreffers.

Zodoende gaat Paris weer aan de leiding in Frankrijk met 63 punten, maar staat het nog op gelijke hoogte met Lille, dat wel een minder doelsaldo heeft. De rol van Lyon is echter ook nog niet uitgespeeld, want met drie punten minder mogen zij stiekem nog blijven hopen op een titel. Na de interlandperiode staat er wederom een cruciale wedstrijd op het programma: PSG tegen Lille. Mits fit, kan Sven Botman zijn borst dus natmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen