Cillessen ondanks late tegengoal met goed gevoel naar Oranje

21 maart 2021, 18:27

Jasper Cillessen meldt zich maandag met een goed gevoel in Zeist, waar het Nederlands elftal zich verzamelt voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden. De 31-jarige keeper schreef zondag met Valencia drie punten bij en leek bovendien zijn doel schoon te houden, maar een laat tegendoelpunt gooide roet in het eten. Granada werd desondanks met 2-1 verslagen.

Na lang blessureleed keerde Cillessen een maand geleden terug onder de lat bij Valencia. De Nederlandse doelman kreeg de voorkeur boven Jaume Doménech en lijkt op dit moment niet te hoeven vrezen voor zijn plek onder dee lat. Tegen Granada, dat zich midweeks schaarde bij de laatste acht van de Europa League, leek hij voor de derde keer in vijf wedstrijden de nul te houden.

Daniel Wass zette Valencia al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en Álex Blanco verdubbelde na een uur de marge. Op het moment dat de zege zo goed als binnen was voor Valencia, werd het toch nog spannend. Roberto Soldado maakte de aansluitingstreffer, wat vooral voor Cillessen een domper was. Ondanks de spannende slotminuten kwam de zege van Valencia niet meer in gevaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen