Van de Beek na veertig dagen terug in Manchester United-basis

21 maart 2021, 17:46

Donny van de Beek begint zondagavond voor het eerst sinds 9 februari in de basis bij Manchester United. Trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft in het bekerduel met Leicester City een plekje in zijn basiself ingeruimd voor de 23-jarige Nederlandse middenvelder. De winnaar van het duel in het King Power Stadium plaatst zich voor de halve finale van de FA Cup.

Van de Beek maakte deze week, eerder dan verwacht, zijn rentree in de selectie van Manchester United. De voormalig speler van Ajax zat op de bank in de Europa League-wedstrijd tegen AC Milan, maar kwam toen niet in actie. De voorbije weken kwakkelde Van de Beek met zijn fitheid, waardoor hij op 14 februari zijn laatste minuten maakte.

Van de Beek mag zich nu weer eens laten zien van Solskjaer. Het ligt in de lijn der verwachting dat Manchester United tegen Leicester City met een ruit op het middenveld begint. Het zou betekenen dat Van de Beek als schaduwspits zal opereren. Mocht Manchester United in een 4-3-3-systeem spelen, dan lijkt voor Van de Beek een rol als hangende linksbuiten weggelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen