Tananne gepikeerd: "Jij doet alsof ik heel slecht heb gespeeld"

21 maart 2021, 17:28

Het was zondag absoluut niet goed wat Vitesse heeft laten zien tegen Willem II (0-0). De Arnhemmers stelden zwaar teleur en lieten zodoende een kans liggen om in het spoor van PSV en AZ te blijven. Oussama Tannane was zondag één van de minderen aan de kant van Vitesse, maar weigerde om hand in eigen boezem te steken.

Bij ESPN ging de international van Marokko in op zijn spel. "Momenten goed, momenten slordig. Maar dat komt ook omdat zij heel verdedigend stonden en dan ga je een beetje met risico spelen. Soms valt het goed en soms niet. Ik speel altijd zo. Het is niet dat ik vandaag heel veel wilde, het is elke wedstrijd dat ik veel wil. Soms valt 'ie in de kruising en soms niet. Als je me een beetje kent als speler, dan weet je dat ik vertrouwen heb in mezelf en ik weet hoe ik daarmee moet omgaan."

Een kwartier voor tijd werd Tannane naar de kant gehaald door Thomas Letsch. Op de vraag of hij zijn wissel terecht vond, reageerde de spelmaker geprikkeld. "Volgens jou is het een mindere wedstrijd, maar dan moet je een beetje beter kijken denk ik. Het is niet elke dag zonneschijn", zei Tannane. "Je moet me niet afrekenen als ik een slechte bal geef. Dat doe je nu wel. Jij doet nu alsof ik een heel slechte wedstrijd heb gespeeld. Dat vind ik een beetje te makkelijk. Het is nu net alsof het allemaal door mij komt als Vitesse slecht speelt. Het kan gebeuren dat we een keer minder spelen. Iedereen kan slecht spelen, wij zij niet Ajax of zo. Het is vandaag gebeurd, of daar een reden voor is dat weet ik niet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen