Foutieve opstelling Chelsea gedeeld: Ziyech en anderen de 'dupe'

Foutieve opstelling Chelsea gedeeld: Ziyech en anderen de 'dupe'

21 maart 2021 – Een vreemd moment zondagmiddag rondom Hakim Ziyech en de gehele opstelling van Thomas Tuchel bij Chelsea: de oud-Ajacied werd eerst als basisspeler gepresenteerd bij Chelsea, maar per abuis werden de verkeerde namen gecommuniceerd door de social media-afdeling van The Blues. In totaal zat de opstelling sowieso vol met fouten en bleken er zeven (!) andere spelers te starten.

De social media-afdeling kwam voor het FA Cup-duel met Sheffield United eerst met deze opstelling voor de kwartfinalewedstrijd: Mendy, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Pulisic, Kante, Jorginho, Chilwell, Mount, Ziyech, Havertz. Van die spelers zijn alle dikgedrukte spelers in de basisopstelling vervangen door Tuchel: een duidelijke fout in de communicatie.

Hoe de fout heeft kunnen ontstaan, is vooralsnog onbekend. De misser heeft in elk geval voor een hoop hilarische reactie reacties gezorgd via de sociale kanalen van The Blues. Ziyech is na zijn doelpunt in de Champions League tegen Atlético Madrid in elk geval zondagmiddag geen basisspeler bij Chelsea. 

gerelateerd