Koevermans: "Afgesproken dat Advocaat het seizoen afmaakt"

21 maart 2021, 10:28

Dick Advocaat maakt het seizoen gewoon af bij Feyenoord. Hoewel er zaterdagavond onrust naar buiten kwam bij de Rotterdammers na het gelijkspel tegen FC Emmen (1-1), heeft algemeen directeur Mark Koevermans laten weten dat er in principe niets zal veranderen. "We hebben afgesproken het seizoen met elkaar af te maken. Dat is aan Dick Advocaat, de staf en de spelers."

Dat vertelt Koevermans tegenover Goedemorgen Eredivisie. Dat was de uitkomst van een gesprek enkele weken geleden toen het eveneens minder ging. "De januari-maand was teleurstellend", aldus Koevermans, die daarna wel in gesprek ging met technisch directeur Frank Arnesen en Advocaat. "We hebben afgesproken dat we het seizoen afmaken. Voor Advocaat, voor alle spelers die vertrekken."

Daar is door alle betrokkenen mee ingestemd, zo liet Koevermans doorschemeren. Dat het momenteel niet goed gaat, erkent hij ook. "Maar we kunnen alleen hard trainen. Zo veel mogelijk punten halen en derde, vierde of vijfde worden. We moeten in elk geval Europees voetbal halen, dat is de enige opdracht en die is cruciaal. Daar is iedereen zich van bewust."

Lees ookKoevermans: "Als 50 procent van fans meedoet

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen