RC Genk-leiding ontkent dat Van den Brom voor ontslag stond

21 maart 2021, 09:53

John van den Brom stond een maand geleden vol onder vuur als trainer van RC Genk, maar volgens technisch directeur Dimitri De Condé is er geen seconde overwogen om de Nederlander daadwerkelijk de laan uit te sturen. Met dertien punten uit de laatste vijf duels én het bereiken van de bekerfinale staat hij er momenteel weer beter op.

"Ik had zeker niet het gevoel dat een vertrek van Van den Brom eraan zat te komen", blikt de technisch eindverantwoordelijk terug tegenover Eleven Sports. "Er was heel veel druk, maar vooral van de media en buitenuit. Die schrijven over de positie van Van den Brom en dan is het als bestuur niet makkelijk om de rust te bewaren binnen een club. Maar de spelersgroep heeft altijd achter Van den Brom gestaan."

Vukovic vertrokken

Ook kwam naar buiten dat de 36-jarige keeper Danny Vukovic per direct is vertrokken. De 36-jarige doelman is teruggekeerd naar zijn thuisland Australië, omdat zijn vrouw daar is en hoogzwanger. De routinier was recent zijn basisplaats verloren bij RC Genk, dat daarom meewerkt aan een overgang. "Dat was de moeilijkste beslissing mijn leven", zei De Condé over dat besluit. 

Lees ook: Van den Brom passeert captain en kiest voor 18-jarige doelman

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen