Rentree makende Huntelaar gelooft nog in handhaving

21 maart 2021, 09:27

Klaas-Jan Huntelaar maakte zaterdagmiddag zijn rentree bij Schalke 04, maar kon een pijnlijke 0-3 nederlaag niet voorkomen tegen Borussia Mönchengladbach. De ervaren spits maakt zich grote zorgen over de situatie van hekkensluiter Die Königsblauen, maar heeft de hoop nog altijd niet opgegeven, ondanks dat er een ongekende houdini-act nodig is voor handhaving.

"We maken te veel beslissende fouten", baalde Huntelaar na het duel tegenover Sky Sports. "We worden te vaak in de verdedigende stellingen gedrukt en voorin kunnen we weinig uitrichten. Daarom staan we onderaan." The Hunter kwam een kwartier voor tijd in de ploeg voor Matthew Hoppe, maar op dat moment was de eindstand op het scorebord al bereikt.

"Borussia Mönchengladbach was de betere ploeg en heeft dan ook terecht gewonnen", gaf de routinier ook toe. "We zullen in de spiegel moeten kijken. Dit team heeft al veel tikken gekregen, maar we kunnen in elk geval agressiever worden, meer druk zetten en beter zijn in de opbouw. Dan wordt het veldspel van ons ook beter."

De achterstand met nog acht wedstrijden is liefst elf punten op de nummer zestien in de Bundesliga. "Maar het is pas onmogelijk als we tien punten achterstaan met nog drie wedstrijden", wilde Huntelaar nog van geen opgeven weten. Ook coach Dimitrios Grammozis krijgt vertrouwen van de oud-Ajacied. "Hij geeft veel energie en kracht en doet het goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen