Lang blij met EK Jong Oranje boven Nederlands elftal

21 maart 2021, 09:08

Noa Lang verkeerde de laatste maanden in bloedvorm bij Club Brugge, maar kreeg desondanks geen uitnodiging van Frank de Boer voor het Nederlands elftal. Toch vindt de buitenspeler dat niet erg, aangezien hij wel opgeroepen is voor het EK met Jong Oranje. "Ik speel liever het Europees kampioenschap met Jong Oranje dan dat ik bij het grote Nederlands elftal misschien een keer mag invallen."

Dat vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws over de keuzes van Erwin van de Looi, die de buitenspeler wel opnam in de selectie. Lang baalt dan ook 'helemaal niet' van het feit dat hij genegeerd is door De Boer. "Ik heb nog geen gesprek met de bondscoach gehad", vertelt Lang tevens. Wel droomt hij uiteraard van zijn debuut in het échte Nederlands elftal. "Natuurlijk wil ik uiteindelijk Oranje halen en wereldkampioen worden. Dat is duidelijk."

Ook ging de ambitieuze aanvaller in op zijn toekomst, die hij recentelijk met een aanstaand nieuw contract nog verbond aan Club Brugge. Toch staat het niet vast dat hij volgend seizoen bij de Jupiler Pro League-koploper blijft. "Ik heb het hier goed en ik heb het hier naar mijn zin", stelt Lang. "Maar ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: 'Ja, man ...' - Ik wil geen valse beloftes doen." Wel liet hij doorschemeren 'heel blij' te zijn als hij wel nog een jaar in Brugge blijft.

"Maar ik wil de wereldtop halen. Een WK winnen, de Champions League", aldus Lang, die hoopt ook snel weer voor publiek te mogen spelen. Zelfs als het stadion hem uitfluit, dan vindt hij het nog een toegevoegde waarde bij voetbalwedstrijden. "Ik hou van fluitconcerten, ik kan niet wachten tot die stadions weer vol zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen