Emmen zet goede reeks door: "Dit punt moeten we koesteren"

20 maart 2021, 22:25

FC Emmen pakte zaterdagavond een verrassend punt bij Feyenoord en is inmiddels vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Michael de Leeuw is blij met het resultaat, al weet de aanvoerder ook dat er meer punten nodig zijn om alsnog in de Eredivisie te blijven. De ploeg uit Drenthe heeft nog zeven wedstrijden om de degradatiezone te verlaten.

"Je pakt een punt bij Feyenoord en dat is wel terecht", sprak De Leeuw na de wedstrijd bij ESPN. "Feyenoord had misschien wel wat meer kansen, maar er lagen voor ons ook mogelijkheden. Het veld lag steeds open in de omschakeling, daar hadden we beter mee om moeten gaan. Ik vond ons slordig in de tweede helft. Gelukkig kregen we die penalty en kunnen we door in het goede gevoel."

Emmen heeft inmiddels vijftien punten verzameld en komt dichterbij ADO Den Haag (15 punten) en Willem II (21 punten). Het verschil met Willem II, dat zondagmiddag op bezoek gaat bij Vitesse, is dus zes punten. "We hebben dus nog meer punten nodig", weet De Leeuw. "Gelukkig kunnen we door met deze goede reeks en spelen we aardig. Een punt op bezoek bij Feyenoord moet je koesteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen